Maison Barat



L’HISTOIRE DE LA MAISON BARAT est sur une idée folle de réunir dans un même lieu la fabrication artisanale de pains et l’affinage de fromage.

A l'initiative de Remy Barat, la Maison BARAT voit le jour le 10 août 2015 sur la place de Saint Job à Uccle. BOULANGER ARTISAN : nous fabriquons et cuisons sur place des pains traditionnels à base de farines CRC et de levain naturel.

FROMAGER AFFINEUR : nous affinons et coupons manuellement chaque fromage provenant de petits producteurs soigneusement sélectionnés et respectueux de l’environnement et en grande majorité au lait cru.

****

DE GESCHIEDENIS VAN MAISON BARAT begon met het waanzinnige idee om ambachtelijk brood en kaasrijping onder één dak samen te brengen.

Op initiatief van Remy Barat werd Maison BARAT geboren op 10 augustus 2015 op het Sint-Jobsplein in Ukkel.

AMBACHTELIJKE BAKKER: wij produceren en bakken traditioneel brood ter plaatse, gemaakt van CRC-meel en natuurlijk zuurdesem.

KAASRIJPING: wij rijpen en snijden elk stuk kaas handmatig, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde kleine producenten die respect hebben voor het milieu, waarbij het merendeel van de kazen van rauwe melk is.

DE GESCHIEDENIS VAN HET HUIS BARAT is geboren uit het waanzinnige idee om de ambachtelijke productie van brood en het rijpen van kaas onder één dak te brengen. De Maison BARATzag  het levenslicht op 10 augustus 2015 op het Sint-Jobplein in Ukkel. Een initiatief van Remy Barat, zijn oprichter.

AMBACHTELIJKE BAKKER: wij produceren en bakken ter plaatse traditioneel brood met CRC-meel en natuurlijke desem.

KAASRIJPER: wij rijpen en snijden handmatig elke kaas afkomstig van geselecteerde kleine producenten die respect hebben voor het milieu en voor het overgrote deel met rauwe melk.



Coordonnées
Remy Barat
maisonbarat@gmail.com
www.maisonbarat.com

Cliquez ici pour voir tous les produits de Maison Barat


Maison Barat